Nu blommar asfalten!

Jag visste ju naturligtvis redan när jag vaknade att just idag var en speciell dag, men jag trodde inte att andra också gjorde det. Därför blev jag minst sagt förvånad när jag läser om att Staffan Danielsson av alla människor tycker att allmänhetens oro angående FRA ska tas på allvar och att verksamheten ska granskas historiskt.

Lite lustigt dock är att Camilla Lindberg önskar att hon hade kommit på det själv.  Jag menar, hur många bloggare har inte skrivit meter efter meter om just granskning av FRA? Det är lite roligt dock att hon använder argumentet om rent mjöl i sammanhanget.

Självklart vet Tolgfors bättre. FRA behöver inte granskas och besluten är fattade. Typ. Jaja, och vi ska inte kriminalisera en hel ungomsgeneration, som Reinfeldt sa innan valet angående fildelning.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Nu blommar asfalten!

 1. West skriver:

  Jaså Danielsson kan inte köpslå med sitt samvete längre? Aja, det är väl bra. Synd att det inte skedde tidigare bara.

 2. Mike skriver:

  Vi har till nyår på oss att själva Riva Fra.

 3. Peter Harold skriver:

  Efter nyår sätter FRA igång, utan de fem integritetshöjande åtgärderna som Riksdagen beslutade om.

 4. Lars-Erick skriver:

  Men drottningen, nu snedtänder du väl betr Camilla Lindberg! Visst kan det vara bra att utreda FRA bakåt – det är ju det som centern vill.
  Men är det det viktigaste idag???

  Det viktiga är att få fason på FRA-lagen. Ett sätt är att stödja de kritiska inom fp så att de begär att den läggs på is tills de femton punkterna implementerats på ett riktigt sätt, enl kritikerna.

  Likaså, gå på Tolgfors o partiledarna om samma sak!

  Sedan måste vi lyfta fram Camilla Lindbergs motion om en Integritetsbalk. Den vägen kan vi sedan ta resten! Gå till min blogg och läs om den, dels en artikel av Camilla, dels en särkild text om olika integritetsstärkande motioner.

  Och betänk detta:
  http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2008/11/mste-vi-frbli-skdare-i-demokratipjsen.html

 5. Drottningen skriver:

  Lars-Erick: Nejdå, jag tyckte bara att det var en lite lustig kommentar i sammanhanget. =) (och nej, det är inte det viktigaste, men om det skulle framkomma att FRA har rotat i fel soptunnor kanske det i praktiken blir omöjligt att låta dem fortsätta rota i soptunnor. Lägg märke till mitt kanske där, jag är lite disträ numera)

 6. Lars-Erick skriver:

  OK då dronningen…
  Jag tycker det börjar bli alltför löjlig spionromatik (pervers sådan) över FRAs spanande och regeringens hanterande.
  Om det inte vore så allvarligt så vore det komiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.