Tappar man huvet på vägen så..

Visserligen så är jag någonstans väl medveten om att jag inte riktigt har koll på saker längre, men att jag tappat den sista paddeln i kanoten blev en överraskning så här på morgonkvisten.

Det började redan på jobbet, när jag trött och lätt illamående önskade att min mobil skulle ringa och så en röst som sa ”skarumehemtillmig?”, följt av lätt besvikelse på det. Kunde konstatera att det var ju inte så kallt ändå, så att masa mig över bron gick väl ganska bra trots allt även om det var minst sagt tungt och segt.

Låser upp dörren, möts av tre katter som sitter innanför som små ljus, smyger in för att inte väcka någon och upptäcker till min stora förvåning att sängen är tom. Kollar soffan som är lika tom den och tror inte mina ögon. Det enda rimliga är ju att jag har förlorat förståndet och blivit selektivt blind på vägen hem, så jag kollar säng och soffa igen.

Näe. Det är bara katter här. Minsann om det inte är något som är lurt här. Jag tänder i hallen och upptäcker, föga förvånande vid det här laget att det fattas ju ett par skor och en jacka i hallen.

Sa han inte något om att han skulle nånstans? Fast visst var det på eftermiddagen? Vaffan…? Kollar om han har skrivit en lapp, men det vet jag att han inte har, för han skulle skicka ett sms istället. Märkligt är det.

Har han rymt? Jag måste förstås ringa och fråga vad det här betyder, för det är ju inte vettigt att vara på rymmen kvart över sju en onsdagsmorgon bara sådär.

Jag har fortfarande ytterkläderna på och nu börjar det faktiskt att kännas lite varmt så jag börjar det mödosamma arbetet med att plocka av mig alltihop.

Men vänta nu…. öh… han är ju på jobbet!

Tänk vad lugnt och skönt det hade varit att komma hem och vara medveten om det istället för att komma hem och tro att han helt plötsligt är försvunnen utan ett ord.

Jag sa ju att jag har tappat paddlarna.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i personligt. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Tappar man huvet på vägen så..

 1. Jenny skriver:

  Du… du behöver nog lite mer sömn, kanske en tripp till solen och ladda om batterierna. Kram!

 2. Drottningen skriver:

  Jag var lite trött i morse kan man säga =)

 3. SqZ skriver:

  Huvva vilket obehaglig upplevelse!

 4. Danni. skriver:

  Usch vad läskigt, inte kul att tro att sambon rymt ju.

  Själv så hade jag en liknande upplevelse när jag låg och sov på soffan, jag var kissnödig och drömde att jag var på toaletten, sedan ringde mobilen och jag vaknade och blev helt förstörd för att jag inte fattade varför jag inte var på toaletten, jag trodde jag hade kissat i soffan. Haha.

  Jag tror vi behöver mer sömn?

 5. Jessika skriver:

  Har du sett, OT, reklamen för Niquitin. Om nikotinreceptorerna som löper amok och löper mer ohc mer amok tills de får som de vill. Tänkte på när du höll på som värst på att sluta röka. Jag tycker att det är en kul reklamfilm, och känns som det är med det där

 6. Drottningen skriver:

  Jessika: Jag har också sett den reklamen. Den är ett ypperligt sätt att skrämma rökare till att aldrig ens försöka lägga av ju. Tsss.. nikotinmonster.. rökmonster möjligen. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; nikotinet är inget problem.

  Danni: Jag sover galet mycket! Mindre sömn kanske?

 7. Jessika skriver:

  Jag tycker i varje vall att den är rolig. Så det så. 😉

 8. Peter Harold skriver:

  Lätt illamående på morgonen… är inte det ett tecken på… ???
  Grattis i förskott! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *