Gör som Linda Skugge

står det på Expressens sida idag. (http://www.expressen.se/index.jsp?a=532904) Klickar man på länken (du behöver inte, den är inte så viktig) så blir man först välkomnad som skribent och sen presenteras ”en given vinst” med att blogga på just Expressen;

”-Det är gratis
– Du kan nå en miljonpublik
– Läsare som kan maila och kommentera din blogg”

Jag fattar väl också att det är fler som läser Expressen än min sketna blogg och att det är troligare att man skulle kunna snubbla över min blogg om den hade något som innehöll ordet expressen i namnet, men ärligt talat.

Gör som Linda Skugge?

Får jag fakturera Expressen för det arbete som jag lägger ner då precis som hon? Kan jag använda expressen som referens när jag söker jobb?

Om jag inte kan det så ser jag inte poängen. Min blogg är gratis redan nu, vem som helst som har en internetuppkoppling kan nå mig (och det är mer än en sketen miljonpublik det) och kommentera kan läsarna också. Om de kan maila vet jag inte om jag har ställt in, men kommentarerna kommer hur som helst som mail till mig så att jag inte missar när det väl händer.

Expressen däremot kan ju med sitt ”generösa” erbjudande dels få cred för saker jag skriver samtidigt som de kan sälja ännu mer reklamplats, vilket i förlängningen betyder att alla tjänar pengar på det utom just skribenten.

Välkommen som skribent på Expressen my ass. Dessutom har jag läst att det är hur många som helst som googlar på just Linda Skugge, så min läsekrets lär ju öka hur som helst, tack vare just expressen. Fiffigt Elin. (ja, jag tittar för mycket på reklamtv)

Och du som skickade den där länken om billiga böcker. Jag vågar fan inte öppna den innan jag har betalat räkningarna och vi har köpt mat. Ärligt alltså.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *