Ni-na-ni-na-ni-na-na-na

Lite lästips så här till helgen. Obiligatorisk läsning.

HAX har skrivit en debattartikel i Expressen storebror som inte alls behöver veta precis allt. Man skulle nästan kunna tro att våra politiker i riksdagen är människor som aldrig stänger dörren när de går på toa, som läser alla sina bekantas mail och sms så fott de får chansen och tycker att det är självklart att andra gör likadant.

Jag väljer att tänka lite snällt idag så jag tror att de bara har lite otur när de tänker. Det har jag också ibland.

Debattartikeln i Expressen kanske ni hittade utan min hjälp, men jag hittade dessutom en krönika i Gävle dagblad som jag när jag började läsa tänkte att den där, han har nog också haft otur när han tänkte, men när jag var klar så kom jag fram till att det var inte så dumt ändå.

Jag hörde på en nyhetssändning för ett tag sen (innan jul iaf) att försäljningen av biobiljetter slagit rekord. Igen. Det stod inget om det i tidningarna sen, så det var väl inte sant, men de intervjuade både chefen för Sandrew som sa att det går jättebra för dem och att de inte känner av någon lågkonjunktur än.

Men som sagt, det kan ju inte vara sant, för i så fall så skulle ju nedladdning av film inte vara något problem över huvud taget och då skulle ipred aldrig ens ha kommit på tal.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ni-na-ni-na-ni-na-na-na

  1. Jenny skriver:

    Jadu, siffror och politik går inte ofta ihop så det är säkert sant ändå. Politiker har en stor tendens att slå dövörat till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *