brain burning

Jag sitter i sängen och surfar med en kopp te. Bredvid mig i sängen ligger tre katter, den svarta sover som hon gör nästan jämt numera och de två grå försöker. Det är inte helt lätt eftersom de ändå har ett visst mått av kontrollbehov båda två och den fjärde katten tydligen har en pågående hjärnbrand.

Hon låg fridfullt och snarkade på sin plats, men när jag gick upp och kokade te så följde hon med och där längs vägen startade branden, för efter att ha rasslat framför mina fötter så kastade hon sig tillbaka in i sovrummet och försökte gräva sig in i den låsta garderoben för att vid tillsägelse kasta sig in under sängen och vidare ut i hallen där man sladdar finfint in i skohyllan, vidare ut i köket för att där vända och kasta sig över hallmattan som hamnat bakom badrumsdörren.

Då är det inte lätt för de två grå att försöka sova, så istället ligger de här och stirrar storögt och förbryllat.

Jo. Så har vi det. När hon lugnar sig så kommer hon att sätta sig på ett väl valt ställe och brumma.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Katter. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till brain burning

 1. Carina skriver:

  *S* Jag fattar inte riktigt? Försöker hon leka eller nåt?

 2. Drottningen skriver:

  Det är ingen som förstår henne. Hon är sån bara.

 3. Jenny skriver:

  Katter med personlighet. 🙂 Skapar både kaos och trivsel.

 4. Nynaeve skriver:

  Låter som Josefin ungefär. Hennes hjärna brinner också ibland.

 5. mcsarcne skriver:

  Ajaaa.

  Och man står där, med tekoppen i handen och försöker fatta vad det var som hände. SÅG hon något jag inte ser? Hallucinerar katter? Eller är det där ”sjätte sinnet”, att de ser den lokale poltergeisten??

 6. M skriver:

  Du har fått en award av mig.

 7. Ida skriver:

  Hej!

  Vill bara tipsa om att jag såg att http://www.popix.se kör erbjudanden lite då och då på kattgrejer där frakten ingår. De har även en webbutik där det finns en hel del kattgrejer. Kanske något för er?
  Försök tipsa så många kattägare ni vet, så att det fortsätter.

  Mvh Ida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *