Alla var där

Jag ska inte analysera sönder Det stora bloggpriset, jag nöjer mig med att konstatera att det var en lyckad tillställning även om det tidvis var väldigt väldigt trångt och om man nu ska klaga, så blir det jävligt märkligt att uppmuntra till mingel och småprat med många olika människor samtidigt som man har musiken på en nivå som gör att man känner sig uråldrig. Men förutom det så var det lyckat som sagt med riktig mat och drinkar som sig bör på en gala.

Hur som helst så är jag väldigt glad över att just Emma tog hem priset i kategorin politik och samhälle. Dels för att det naturligtvis är välförtjänt, men framför allt för att hon förklarar på ett sätt som vanligt folk kan begripa. Det blir ju gärna så när man diskuterar stora ämnen att orden också blir stora och ungefär där brukar folk sluta att lyssna/läsa. Hos Opassande blir de stora orden lite mindre och lite mer hanterbara och när man känner sig mogen att gå vidare så är det bara att klicka på valfri länk. Ja, och så är hon ju trevlig också, men det är en helt annan sak.

Jo. Ni andra som jag pratade med räknas också och jag hade gärna pratat mer med många av er, men jag blev rent ut sagt så jävla less på att behöva skrika precis hela tiden, så jag var inte bara tråkig.

En kul grej var förresten nätverket på plats som gav gästerna möjlighet att blogga järnet. Om man nu hade en dator med sig alltså.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Alla var där

  1. Pingback: And the winner is… (part 3) at Deepedition

  2. Pingback: Blogggala « Jan Lindgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *