Är också dålig på att göra vad jag ska

Danni vill att jag och Josh svarar på samma utmaning, fast var för sig och eftersom jag, precis som hon har annat som jag borde göra så gör jag som hon vill.

Vad heter ni? Drottningen och Josh.

Hur träffades ni? öh.. nu måste jag tänka. På QS, som var ett slutet community.. jag har för mig att jag skrev något spydigt till honom.

Är ni förlovade? Nej, men J har frågat chans på mig?

Bor ni ihop? Ja

Har ni barn? Nope.

Har båda körkort? Nej, Drottningar kör naturligtvis inte bil själv. Hur skulle det se ut? (med tanke på mitt biltemperament så är det nog lika bra)

Isåfall, vem kör bäst? Josh kör bäst i hela världen!

Kommer du ihåg er första kyss? Vagt. Väldigt mjuka läppar där serru

Vem sa “Jag älskar dig” först? Han. Jag är en dålig människa.

Vem är äldst? Jag. Jag är nästan uråldrig

Vilka stjärntecken är ni? Jag är lejon, han är oxe. Sjukt bra kombination så länge han gör som jag säger.

Vem fyller först på året? Josh, den lille parveln

Vem är längst? Ptja..jag är tre äpplen hög ungefär och han är.. lång?

Vem sjunger bäst? Hahaha.. Josh. Spela gitarr kan han också.

Håller ni i handen på stan? Mmm.. inte så ofta, men så tappar vi bort varandra hela tiden också. Eller ja, han rymmer snarare. Han brukar dock påstå att jag försvinner, men det är ju bara hittepå.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja. Ganska väl också

Blev du kär i första ögonkastet? i första ögonkastet? Jag är fan inte kär i något ögonkast

Har ni någon speciell låt? Njae? Skulle vara Just good friends med.. eh.. Fish? och Rain king

Har ni några “fri kort”? Frikort? Han får väl dra över vem han vill, han är vuxen. Däremot kanske han inte behöver bemöda sig med att komma hem sen.

Har ni varit utomlands tillammans? Ja. Kryssningar till Estland.. Åland.. Och så var vi på väg till Prag, men vi är rätt dåliga på att få saker gjorda, så vi är fortfarande på väg kan man säga.

Vilket är ert bästa minne? Alltså, efter ett par år så har man förhoppningsvis en hel del väldigt bra minnen, så att välja ett blir bara dumt.

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Surfar, J spelar hockey på krysslådan, retas. Det beror ju lite på hur våra tider är, för vi är ju skiftarbetare båda två.

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ähum.. nej. Nu känner jag mig som en dålig människa, men vi brukar pussas innan vi skiljs åt.

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Ja, det får man nog påstå.

Blir du lätt svartsjuk? Jag vet inte, i jämförelse med Josh så, men han vet inte vad svartsjuka är ens så det säger inte så mycket

Brukar ni bråka? Nej, det tycker jag inte. Däremot har vi hetsiga diskussioner om skitsaker som ibland har en tendens att skena iväg.  Då brukar vi försöka sansa oss. Viktiga saker har vi nog bara bråkat om någon gång sådär.

Ringer eller SMS:ar ni mest? Eh.. det beror på. Har jag inte tänkt på. Smsar tror jag. Vi pratar inte så mycket i telefon alls

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Oj! Men jag tänker inte välja för jag har ju hela paketet. Dessutom så var det inte hans utseende som fick mig att fastna, så ni fattar ju vilket kap han är! =)

Brukar nån av er prata i sömnen? Ja. Josh pratar i sömnen ibland. Jag brukar prata med honom då, det är ganska kul.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i personligt, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

15 svar på Är också dålig på att göra vad jag ska

 1. Peter Harold skriver:

  ”Just good friends” är en fin låt, men den förlorade topplaceringen när jag hörde ”Incomplete”. Här är Fish som fisken i vattnet, he, he…

  Snabbt framletat klipp på Youtube:

 2. Drottningen skriver:

  Är det inte lite smörigt? (4 sekunder in i låten så frågade Josh varför jag lyssnar på fish)

  Jag låter honom förklara låten. Det blir bäst så. Jag förstår inte så bra

 3. Joshua_Tree skriver:

  Peter: För det första har du fel – Just Good Friends är mycket bättre än Incomplete. För det andra finns det en historia bakom. Det var nämligen så att på den tiden vi fortfarande var ”bara” vänner (jag har aldrig förstått varför man säger ”bara” – vad är ”bara” med vänner?) så började jag fundera om inte det fanns mer än så under ytan. Så en gång ”råkade” jag googla fram texten till Just Good Friends och lämnade den framme i hennes browser när jag åkte därifrån.

 4. Pingback: Enligt Min Humla » Parquiz

 5. Danni. skriver:

  Haha era var ju mycket roligare att läsa än min. Kanske är för att ni är lite hemligare än mig. Vad brukar Josh prata om i sömnen, T pratar också i sömnen, jag tänkte om man kunde sammanställa någon form av statistik på manliga sömntalarämnen?

  T pratar mest om jobbet, sist blev han väldigt arg när jag inte visste att jag bett att få någon form av 80-dosa installerad och för att jag inte visste var jag lagt denna dosa. Matte (tydligen en elektriker han brukar jobba med) skulle nämligen installera den, han var tydligen hemma hos oss klockan halv fem en söndagsmorgon serru, mellan oss i sängen låg han tydligen. 🙂

 6. Jenny skriver:

  Haha, jag pratar också med min sovande karl om nätterna. Riktigt intressanta svar man får ibland. 🙂

 7. Drottningen skriver:

  Danni: Jag tänkte ju att jag skulle ha nån historia att komma med, men så kom jag inte på någon. Men ja, jobbet vet jag att han har pratat om. Jag klarade mig ganska bra har jag för mig, för han blev nöjd iaf =)

 8. Peter Harold skriver:

  -> Josh
  Ja, det är nog möjligt att ”Just Good Friends” har mer substans som berättelse. Men jag gillar att Fish sjunger så naturligt på ”Incomplete”. Och sedan får jag erkänna att mitt val färgas av att jag sett/hört Elisabeth Troy-Antvi och Fish sjunga den här låten live. Jag fick – vad var det nu Gunde sa – ståpäls… 😉

 9. Nynaeve skriver:

  Vi har också tänkt åka till Prag, kanske kan vi åka alla fyra? Så kan killarna dricka öl medan vi….gör något annat?

 10. Drottningen skriver:

  Nyn: ptja.. vi lär ju inte komma iväg på ett tag om man säger så, men ni kanske inte heller har bråttom? (annars låter det där något annat mycket roligare (och godare) än att dricka öl)

 11. Nynaeve skriver:

  Nej, vi har inte bråttom alls. Vi har ju faktiskt varit där båda två (men inte tillsammans).

 12. Calle Rehbinder skriver:

  En sådan gullig utmaning är förstås helt oemotståndlig för mig, och jag resonerade som så att ”kan Joshen, så kan jag” – så nu har jag också svarat på frågorna på min blogg – http://tantrikblog.wordpress.com/2009/02/07/gullig-par-quiz/

 13. Drottningen skriver:

  Calle: Efter att ha läst dina svar så förstår jag ju hur du fick det till gulligt. 😉

 14. Pingback: Det heliga VI- jag och Calle « YONI - Jennie Rehbinders blogg om sex och samlevnad

 15. Pingback: Jag utmanar mig själv « Kvalitetsbloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.