hejda laila!

Det var väl inte en dag för tidigt att Laila Frewalds tackade för sig. Eller ja, snarare ett år för sent kan man säga.

Personligen så tror jag att det är ren taktik inför valet. Efter valet om Göran och godset behåller makten som kommer nog Laila smygande igen. Vad är det för ministerroll hon inte provat på än?

För övrigt är det intressant att hon får så mycket skäll för att hon ”ljugit” i den där historien om muhammed, men att stå och titta på och se sur ut i flera dagar när så många svenskar ligger pyrt till i Thailand, det är mest beklagligt. Med andra ord; i Sverige är det mycket fulare att bli påkommen med en lögn än att stå och titta på när andra skadas och sen skylla på alla andra.

(å andra sidan har jag hört från säker källa som det brukar heta att Laila faktiskt träffade en massa volontärer från Thailand (svenskar som var där alltså) och diskuterade vad som hade hänt och hur det upplevdes och yadayadayada och det är ju beundransvärt i sig, men jag kan inte låta bli att tycka att även det är ett spel för gallerierna, men det är jag det och jag är ju en sån jävla solstråle som aldrig är nöjd med nånting så lyssna inte på mig)

Jojo. Hejda!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till hejda laila!

  1. Joshua_Tree skriver:

    Migrationsverket upphör aldrig att förvåna. Fast med tanke på vilka klåpare de verkar vara kan man inte vara säker på att deras egen analys som visar att de har fel stämmer heller. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *