Extra extra! Ät inte hundbajs!

Expressen (och Slaskonbladet för all del) är en ständig källa till upplysning. Idag får vi lära oss att man inte ska äta hundbajs som kommer fram i tö för då kan man bli blind. I alla fall barn, hur det är med vuxna förtäljer inte artikeln, vi vuxna kanske bara blir lite skumögda?

http://expressen.se/index.jsp?a=551378

Alltså, är det bara jag som redan innan jag kunde gå fick lära mig att inte äta saker som ligger på marken? Det är klart att jag fattar också att det inte är särskilt kul att ha barn sittande i en sandlåda och plötsligt upptäcka att ungen sitter och lajjar med en fet schäferkorv, men man måste väl vara helt slut i huvudet om man inte begriper att det inte är bra att stoppa i sig det? Som förälder/barnvakt menar jag, är man en bebis så är man ursäktad med hänvisning till bristande erfarenhet, men artikeln riktar sig ju knappast till bebisen i sandlådan heller.

Eller kanske ändå eftersom det här om dagen fanns en liten ruta i pappersupplagan som hetter ”Så mycket energi behöver du på en dag” och sen stod det att barn i åldern 7-10 år behöver mellan 1900 och 2000 kalorier. Jag vill se den 7-åring som läste den artikeln. Dessutom är det där skitprat, hur många kalorier man behöver hänger rimligen ihop med hur stor man är och hur mycket man rör på sig.

Hur som helst så ska inga av kalorierna komma från hundbajs. Och lite överkurs från mig som Expressen glömde; man ska inte äta kattbajs eller något annat bajs heller. Inte ens om man vill.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Extra extra! Ät inte hundbajs!

  1. Ironical Clan skriver:

    Jag vet! Jag hade ju världens planer på att uppdatera ofta men det går ju bara inte. Och jag har all tid i världen….

  2. Argaste skriver:

    Ester är Europas Göteborgare, akta dig för dom…

  3. Joshua_Tree skriver:

    Jamen folk uppdaterar flera gånger om dagen för att de bara skriver blaj. Typ ”de här skorna vill jag ha”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *