Lästips

Jag vill bara påminna om att Maciej Zaremba fortfarande skriver på sin fantastiska serie om Sverige. Läs den! Mer finns faktiskt inte att säga, men mycket att tänka på.

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Lästips

 1. Erik skriver:

  Maciej VÄGRAR i detta långa svammel att ta upp kärnfrågan!
  Varför har Sverige en massiv invandring/kolonisering? Har svenska folket velat ha en massiv invandring? Svar nej!
  Har svenska folket nån gång fått bestämma ifall de vill ha en massiv invandring? Svar nej! Frågan har KONSTANT förtigits/stigmatiserats!
  Har svenska folket tillfrågats om de vill ha ett mångkulturellt Sverige?
  Svar Nej!
  Har vi haft en debatt där det naiva svenska folket kunnat få diskutera om man velat ha massiv invandring/mångkultur med allt vad det innebär i form av kriminalitet och dagliga motsättningar?
  Svar Nej!
  Har svenska folket informerats om vad det mångkulturella samhället innebär? Svar Nej!
  Får det svenska folket i framtiden mer information om vad det mångkulturella samhället och massinvandringen kostar, information om vilka grupper som begår vilka brott osv?
  Svar Nej! Detta kommer icke att ske så länga media och etablissemang lägger locket på med censur av invandrares brottslighet, vitpixlande av mörkhyade kriminella i kvällspress, och ett allmänt förtigande om invandringens fortsatta konsekvenser för svenska folket!

  Vet hut MAciej och DN!

 2. Drottningen skriver:

  Erik: för dig är själva invandringen kärnfrågan, för Maciej är det uppenbarligen inte. varför svamlar du istället för att ta upp det jag ser som kärnfrågan, nämligen hur vi tar hand om invandrarna?

  Vet hut!

 3. vajl skriver:

  Visst är det en otroligt bra serie? Han kan både researcha OCH skriva, som en som jag rekommenderade den till sa.

  Härligt att läsa att du har så bra smak, det gläder mig. Ju fler såna desto bättre. Vi borde vara fler, dessutom. Ser uppåt…

 4. Erik skriver:

  Nej så är det ju inte som jag ser det. Maciej tillhör en liten klick av etablissemanget som styr oss andra och våra åsikter via media.

  Det är ju inte fel att som Maciej gör ta upp eventuella fel i hur vi ”handskas” med invandrarna. Tyvärr är ju Maciej och DN alltför fega för att diskutera grundproblemet till varför invandrarna INTE släpps in i det svenska samhället.

  Det finns givetvis inte någon acceptans för att ha en så massiv invandring som vi har/haft.
  Detta är ju något som en tioåring kunnat räkna ut och så givetvis även Maciej och DN och övriga media. Tyvärr ingår det inte i deras agenda att beskriva verkligheten som den ser ut. Medias mål är helt enkelt att föra ut en politisk agenda vare sig den är med eller mot den egentliga folkviljan.
  Demokratin far väldigt illa av ett sånt här beteende från media, Sverige är numer ett land som går åt helt fel håll. Alla vet om det men ingen vågar tala om det.
  Kejsaren är naken!!!

 5. Drottningen skriver:

  Erik: Men då kan väl du ta ditt ansvar och skriva en debattartikel om det och skicka in till tidningarna? Det får alla göra. Kör hårt

 6. Joshua_Tree skriver:

  Erik: Varför inte starta en egen blogg att skriva på när du har så mycket att säga? Det får alla göra, och till skillnad från debattsidorna i tidningar så måste man inte vara känd för att bli publicerad.

 7. Erik skriver:

  Jo funderar på att starta en blogg, det kanske vore nåt. I mån av tid. Få in debattartikel med så pass obekväma åsikter, knappast möjligt i dagens mediaklimat.
  Respekt till alla bloggare, oavsett åsikt. Ni gör demokraturen mer demokratisk!

 8. Joshua_Tree skriver:

  Då tycker jag definitivt att du ska göra det, Erik. Många tycks tro att ska man driva en blogg måste man skriva flera gånger om dagen (för det har Magnus Uggla(!) sagt) men så är det icke alls. Du skriver precis så ofta eller sällan du vill. Bloggläsare är ändå ett tämligen tålmodigt släkte och eftersom många också läser via någon form av feedreader kräver det inget av läsaren att surfa till en sida och bli besviken över att det inte finns något nytt.

  (off topic, sorry)

 9. Jenny skriver:

  Väldigt läsvärd och intressant. Bättre än tidigare artiklar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *