Rapport från sjukstugan

Har varit krasslig ett par dagar nu och det börjar ärligt talat att ta på krafterna. Dels är utgångspunkten jobbig, men lägg på en förkylning/halsfluss/influensa och tre dygn utan sömn så börjar vi närma oss. Det känns som en influensa fast utan muskelontet, med koncentration runt andingsapparaten.

Jag kan inte riktigt äta för att det gör ont, lägger jag mig ner så hostar jag och med halsbränna på det så kan man aldrig vara riktigt säker på vad som ska komma upp och andningen är lätt motvillig eftersom jag är täppt i näsan och det gör ont att andas genom munnen. Samtidigt så orkar jag inte vara uppe heller så jag snurrar runt i sängen och svettas och fryser om vartannat.

Min huvudföda just nu är panodil, hostmedicin och te kombonerat med nässpray, varvat med högkoncentrerad näring som mjölk och ägg. Inga hårda kanter och mycket näring på lite yta.

Allt jag vill är att sova och med tanke på hur mycket jag stör både katter och sambo så jag nog inte ensam om just det. Samtidigt så kunde det vara värre, mycket värre. Absolut.

Det kunde röra sig om något helt annat än infektionen från Arga barnet som försöker ta kål på mig och jag kunde ha suttit här utan panodil och hostmedicin i kroppen. Bara som exempel alltså. Så jag flämtar vidare och härdar ut så länge med full dos.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Det här inlägget postades i personligt, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Rapport från sjukstugan

 1. mcsarcne skriver:

  Krya på dig, stackare. Lite c-vitamin kanske?

 2. Jessika skriver:

  Du kanske ska trava till vårdcentralen?

 3. Drottningen skriver:

  Thomas Tvivlaren: det är min alldeles bestämda plan

  Jessika: Absolut inte! Jag tänkte säga att det är ju för människor som behöver medicin, men så kom jag på att man ändå inte får någon tid förrän man är frisk ändå 😉

 4. Danni skriver:

  Krya på dig!

 5. Jenny skriver:

  Krya på dig!

 6. drf skriver:

  krya på..

  åh fan det var redan sagt..

  ……

  ……happ..

  get better?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *