Din personlige handläggare

Jag har fått brev från försäkringskassan. Numera har jag en alldeles egen personlig handläggare och hon vill dessutom prata med mig om rehabilitering. Eftersom jag trodde att min sjukskrivning inte skulle förlängas så struntade jag i det, men nu blev den förlängd och då har jag försökt få tag på den här människan som skickar brev till mig.

Naturligtvis så möts jag av ”Anknytning xxxx svara inte”. Nä, men okej. Så istället för att hon, som ju vill prata med mig ringer till mig så skickar hon brev och berättar att jag ska jaga rätt på henne. Det är ju inte så att hon inte har mina telefonnummer. Eller en mailadress till mig för all del.

Alltså, jag förstår ju att hon inte sitter vid telefonen jämt. Hon träffar säker klienter ibland och gör andra saker än att svara i telefon. Just därför finner jag det hela ytterst märkligt. Hade hon lämnat ifrån sig en mailadress hade jag kunnat maila henne lite snabbt och informera om läget, så hade hon kunnat svara när hon har tid. Nu är det jag som ska sitta med telefonen i handen och ringa, gång på gång med förhoppning om att hon kanske är på jobbet den här veckan.

”Anknytning xxxx svarar inte”. Jamen vad är det ens för meddelande? Jag märker väl rätt tydligt att det inte är någon som svarar?

Och i slutändan om jag inte får tag på människan inom vad som nu kan räknas som rimlig tid så är det ju jag som är boven i dramat. För hon har ju skickat brev.

Som sagt, det är inte ett dugg konstigt att det inte blir så mycket gjort samtidigt som personalen går på knäna.

Och jag som trodde att det var mest besvärligt innan man hade kommit in i systemet så att säga. Det är tydligen ett normaltillstånd.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i personligt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Din personlige handläggare

 1. mcsarcne skriver:

  …och läskigt nog blir man ju inte det minsta förvånad…

 2. karibien skriver:

  så ge tillbaka med samma mynt. Brev alltså.

  ”Re: rehabilitering

  Då jag upprepade gånger sökt dig i övanstående ärende, ber jag dig ringa mig så snart som möjligt.”

  Det skulle vara kul höra vilket svar du fick 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *