Din personlige handläggare del 2

Nu har jag fått tag på människan och vi förstod inte varandra alls och det blev inte lättare för mig att förklara när hon hela tiden ville prata om andra saker än min sjukskrivning. Tio minuter tog det för mig att förklara hur det ligger till och eventuellt förstod hon. Kanske.

Hon verkade väldigt förvånad när jag frågade om det verkligen är en meningsfull sysselsättning att göra utredningar av saker som egentligen inte behöver utredas. Det är lite som ett okomplicerat benbrott, man vet på ett ungefär hur lång tid det tar att läka och innan dess är det ju inget att ödsla energi på. Tydligen har jag fel.
Så fort jag kan gå till brevlådan ska jag skicka in mitt senaste sjukintyg.

För övrigt så har jag hostat till mig ett ryggskott också. Bra där. I morse fick Josh hjälpa mig att lägga mig ner, för jag kunde verkligen inte och någon jävla muskel krampade gång på gång på gång utifall att. Gissa hur skönt det är att hosta? Eller hicka? Jag kan ärligt säga att jag har nog fan inte haft så här ont någonsin. Det som funkar är citodon i kombination med plant ryggläge, det är bara det att just det läget funkar inte alls i kombination med min förkylning. Undrar vad som dyker upp härnäst?

Nu sitter jag på en bakvänd stol och liksom hänger över ryggstödet och så länge jag inte behöver hosta/hicka/snörvla så är det nästan uthärdligt. Men värktabletter alltså. Ni som vet, hur länge är det så här?

(nä, jag sa inget om ryggen till handläggaren, det är ju inte därför jag är sjukskriven så hon ska inte bry sig)

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i personligt, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Din personlige handläggare del 2

 1. Morrica skriver:

  Skicka någon till apoteket för att köpa Ormsalva, och be sedan någon att med mjuka, cirklande rörelser massera den smärtande området med Ormsalva tills du känner musklerna slappna av. Upprepa vid behov (dvs efter ett par timmar)

  Och när jag säger massera menar jag smeka, men det lät nästan oanständigt så jag hoppas du är klok nog att tolka rätt vad jag menar.

 2. Jenny skriver:

  Bara elände hos er alltså, sjukor och eländen. Men nu får ni väl ändå ta och krya på er, speciellt du!
  Att få en personlig handläggare måste vara lyx. Det har inte jag. *skratt* Fast å andra sidan har jag inte fått kravbrev från försäkringskassan på säkert tre månader nu 🙂

 3. fabella skriver:

  min personliga handlägger på försäkringskassan ringde mig igår och berättade att hon ändrat i min ansökan om sjukpenning, samt att pengarna var på gång. 🙂 det är skillnad på olika. hoppas du blir piggare och mår bättre snart.

 4. Drottningen skriver:

  Morrica och Jenny: Med mild massage och vankande/lufsande så har jag kunnat gå över på panodil. bara en sån sak. Om jag bara kan ligga ner också så kan jag nog sova i ett par dygn

  fabella: jahaja..klart att jag skulle få en stjärna, men vi är förhoppningsvis klara med varandra nu. (men jag har också pengar på gång därifrån, så den biten verkar funka)

 5. Thomas Tvivlaren skriver:

  Ett jäkla elände det där… Kämpa på med alla krämpor och F-kassefolk!

 6. Thomas Tvivlaren skriver:

  …eller som en bekant sade i en liknande sits: ”Man måste nästan vara frisk för att orka vara sjuk!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *