försvinnande

Igår morse hade jag ett blogginlägg i skallen om nattarbetare som var hur bra som helst, men jag hade inte tid att skriva ner det eftersom jag skulle sova. Visserligen så kunde jag inte somna och man hade ju kunnat tro att jag då kunde gå upp och skriva det då, men nej, jag skulle ju sova. Dessutom var jag för trött. Nu är hela inlägget borta. Såklart. Det kanske kommer tillbaka en annan morgon när jag nyss kommit hem från jobbet, och då jävlar, då blir det åka av.

Jag har läst att när man har en blogg så är det viktigaste av allt att man uppdaterar ofta, helst flera gånger om dagen, varje dag. Hur hinner folk med det? Nu är ju inte jag den som har världens mest uppbokade kalender, faktum är att jag ser det som en garanti för själsro att ha så lite som möjligt inplanerat, men jag hinner ändå inte blogga varenda dag. Detta trots att jag jobbar deltid. Sen ska man ju ha något att skriva om också. Det har jag nästan jämt, men orken tryter och sen är det som vanligt den ena jävla saken på den andra som man måste ta itu med och ofta hinner jag bli arg längs vägen och sen får jag ont i huvudet för att jag är så arg.

Tur att vi åker till tallinn i morgon. Det finns säkert mycket roligare saker att bli arg över där än här.

Egentligen ville jag bara berätta om det där fantastiska inlägget som försvann.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *