Så…nytt och originellt, Alexander

Jag slog på tvn något nyvaket eftersom min kropp tydligen bestämt sig för att vi ska gå upp tidigt. Nyhetsmorgon på tv4 brukar vara lagom lättsamt tills man piggnar till och orkar med svt. där stod Alexander Bard och hans kollegor i BWO och pratade om IPRED och kläckte ur sig något att alla riktiga artister tycker ju att lagen är bra och de enda som inte tycker det är ju artister vars musik ingen vill lyssna på. Nåja.

Riktigt intressant blev det när han sa något om att om artisterna inte får betalt, vilket de naturligtvis har rätt till, så kommer nästa generation bara få ta del av återanvänd musik och ingenting nytt kommer att produceras. Kanske är det så vi vill ha det? Och så såg han sådär bestämd ut som bara Alexander Bard kan.

Alldeles nyss fick vi se BWO framföra sin nya låt som jag tyvärr missade namnet på. Nu är jag ingen expert på BWO eller deras odödliga alster, men den lät precis som alla andra låtar där Alexander Bard varit inblandad, fast med en annan text förstås.

Det måste ju bero på fildelningen. Alexander har inte fått betalt för sina gamla alster och därför måste de återvinnas. Jag ser fram emot den stora förändringen som BWO kommer att genomgå nu när de äntligen kan producera ny musik.

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 svar på Så…nytt och originellt, Alexander

 1. Carina skriver:

  *S* Mycket träffsäkert. ”producera ny musik…” Bwahahahaaha

 2. Drottningen skriver:

  det är antikmässa också som de visar från och nu chattar BWO på tv4.. gissa om jag skrattade när Alexander Bard sa att de vill inte ha frågor om gamla saker, för de gillar bara ny teknik 😉

 3. Pingback: Dagens bästa skämt - hela listan! | Dexion

 4. Joshua_Tree skriver:

  Att just Bard ojar sig om ”ny musik” är faktiskt stor humor. Det BWO får ur sig har bara med nöd och näppe tillräcklig verkshöjd för att omfattas av upphovsrätten alls.

 5. drf skriver:

  Åh sicken pinsam groda.

  Och Alexander Bard också!

 6. Jenny skriver:

  Återigen öppnar folk (Bard) käften som borde hållt den stängd. Alltid lika roande. 🙂

 7. Lucidor skriver:

  Hmm, fast jag som sitter i demoträsket kan rapportera att det mesta nytt är JÄVLIGT dåligt, riktigt kasst faktiskt. Sverige lär inte behålla sin postition som ledande musikland med den här återväxten. Det är som italien på tidigt 2000-tal.
  Visserligen tror jag inte riktigt på Bard att inget nytt kommer göras. Fast möjligheten att nå ut till en större publik minskar för varje dag som går. Musik kommer bli små lokala fenomen på hobbybasis.

 8. Drottningen skriver:

  Lucidor: men det är ju dåligt för att fildelarna inte betaaaaaaalar för sig!

 9. Soylent skriver:

  Den gubben gick inte, den bubbelgummi pop, rapp, hip-hop, trance, techno och annat oljud som tog över musik industrin på 90-talet kan ej skyllas på piraterna.

  Det är inte för ingenting som Britney Spears ”musik” användes för att knäcka fångarna i Guantanamo bay.

 10. Pingback: Dagens bästa skämt – hela listan! | Dexion Opinion

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *