Posten vill också ha betalt i evigheter

Jag har blivit eftertaxerad av Posten. Man blir det ibland när man stjäl postgång genom att inte sätta på tillräckligt med porto eller om ett frimärke ramlar av och man är dum nog att skriva avsändare.

Det är intressant att Posten är så nitiska vad gäller eftertaxering (det är inte första gången det händer) med tanke på vilken urusel service de ger annars.

Jag tycker att de borde förstå att jag inte har fler frimärken, eftersom jag inte fick alla jag beställde!

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Posten vill också ha betalt i evigheter

  1. Jenny skriver:

    Vilka snikna girigbukar! 🙁 Posten blir bara sämre och sämre tycker jag. Inte minst sedan jag slutade arbeta där (jomenvisstva)… Service finns inte. Hit kommer brev i fel namn, till tidigare lägenhetsinnehavare. Fast namnet inte stått här på över fyra år. Jag har ringt utdelningen flera gånger som säger ”vi ska ta bort namnet från facket då”… jo, det funkar ju va. Jag har slutat lägga tillbaka posten på lådan och skriva ”åter avsändaren”, numera kastar jag. Mannen som bodde här innan är ändå avliden.

  2. Nike AF skriver:

    Ja, ibland undrar man hur mycket det kostar Posten att stå och kolla paket eller försändelser. Jag fick ett större paket som inte hade tillräckligt med frimärken. 12 kronor fattades. Det var frankerat med 48 kronor. För tolv kronor gör posten sig besväret att fylla i en blankett för hand, skicka iväg och dela ut den. Hrm…man undrar ju hur det går med lönsamheten i ett sånt företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.