Tandborstmysteriet

Jag har en såndär fantastisk elektrisk tandborste. Eller nej, i själva verket har jag två och det är dubbelt så fantastiskt förstås. Just nu har jag dock ingen som helst glädje av dem. På något sätt har jag sist när jag skulle ladda den ena slarvat bort både den och laddaren. Självklart så upptäckte jag det inte förrän jag borstat slut på den andra borsten, men jag tänkte att vi bor ju inte i ett slott så borste och laddare ligger ju på ett bra ställe och kommer att hittas inom ett par dagar, max.

Det är en dryg månad sen och jag har fortfarande inte sett röken av min tandborste. Är inte det märkligt? Hur kan en eltandborste bara försvinna? Man skulle förstås kunna tänka sig att Arga barnet har något med saken att göra, men nog borde hans mamma ha reagerat vid det här laget?

Jag tror att jag har letat överallt, och jag har hittat andra saker, men ingen tandborste och ingen laddare.

Och jo, jag har en manuell tandborste också. Förstås. Det är inte samma sak bara.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i personligt, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tandborstmysteriet

  1. Morrica skriver:

    Leta under knähöjd, jag misstänker Arga Barnets gömma-saker-fascination för att ligga bakom även detta mysterium.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *