Något är på gång, även utanför internet

Det är lätt att avfärda piratpartiet med att det är ett parti bestående av internetmuppar som borde gå ut och få lite sol på sig och träffa människor ”på riktigt”. För egen del kan jag ju säga att om det inte vore för internet så skulle jag inte bo ihop med en sur humla från Gävle och några av mina allra bästa vänner hade än idag varit helt okända för mig.

Men jag går ju på det där själv också, även om det inte gäller mig själv så att säga. Jag har också tänkt att de som känner till piratpartiet på annat sätt än ”de där som inte vill betala” är vana internetanvändare, för annars så skulle man inte bli så upprörd och förbannad över FRA-lagen och Ipred och datalagringsdirektivet och..

Det har nog varit så, men något händer precis nu. Idag finns det en debattartikel om piratpartiet i LT till exempel. Som inte handlar om att stjäla från upphovsmän utan om det som är viktigare än så, om att man inte får stjäla folks privatliv.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Något är på gång, även utanför internet

  1. Jenny skriver:

    där får mina politiskt aktiva svärisar något att bita i. 🙂

  2. Drottningen skriver:

    haha. Inte bara dem gissar jag med tanke på hur många som läser LT och som inte läser några andra tidningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *