Gå och rösta!

Jag fick ett brev av min pappa idag. I ett riktigt kuvert med frimärke och allt. I kuvertet låg två pamfletter från de nya moderaterna, en skrapmoj, en trisslott och så en handskriven lapp:

”Glöm inte att gå och rösta”

Det är lite rörande tycker jag, särskilt som det inte alls är länge sen som vi faktiskt diskuterade just valet till eu-parlamentet. Det är ganska uppenbart vad pappa tycker att jag ska lägga min röst på va? Jag tycker att det är en god gärning han gör som påminner, själv har jag påmint min syster om att rösta idag, men jag lät bli att berätta vad  hon borde lägga sin röst på.

Själv har jag redan röstat, för risken finns att jag inte riktigt har tid på den stora dagen och den här gången är valet alltför viktigt för att minsta lilla röst ska tappas bort. Jag har förstås röstat på det enda parti som hittills inte visat några tendenser till att vilja sälja ut min integritet.

Gå och rösta du med!

Nej, jag vann inget på trisslotten heller.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Gå och rösta!

  1. M skriver:

    Vi ska iväg och rösta och jag vet på vad också =)

  2. Jenny skriver:

    Vi röstade i onsdags på Maxi. Det var ganska dåligt med röstsedlar kvar då (av det vi valde iallafall!) men det räckte till oss iallafall! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *