Nobelpris

Jag läste precis om nyfödingarns utveckling på en såndär babysida och där står det till min förvåning att när babyn är en månad gammal så kan den lyfta huvudet lite när den ligger på mage och eventuellt vrida huvudet lite från sida till sida.

Allvarligt?

Surbebin har inte läst det kan jag säga, fast han är ett geni. Å andra sidan så är det nog ont om böckr i livmodern, så det är inte så konstigt att han inte hunnit läsa ikapp på fyra dagar. Det blir tio miljoner till mamma när han får sitt Nobelpris.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Föräldraskap. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nobelpris

 1. Jenny skriver:

  😀 håller tummarna!

 2. Peterlina skriver:

  Najs, då blir det fest sen då om sisådär 70 år…
  Eller menar du att han kommer få nobelpriset innan den åldern? Han kanske får det redan som 4-åring…

 3. Drottningen skriver:

  Jag tänkte mig runt 20-årsåldern faktiskt. Det är väl lagom?

 4. Nynaeve skriver:

  Du kan skicka honom till oss när han är sådär tre år så kan jag lära honom matte, kemi, fysik och biologi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.