Läs inte ointressanta bloggar, läs en tidning istället

Är det bara jag, eller är vi inte väldigt trötta på Alex Schulman nu? Okej, jag erkänner, jag har gått in på hans blogg ibland och har hittat saker jag uppskattat en hel del, och hur man än vrider och vänder på det så är han ju inte dum i huvudet och nog är han åtminstone en skaplig skribent även om jag personligen tycker att han liksom gått på myten om sig själv lite och skriver därefter.

Men det som verkligen har fått mig att tröttna är det här blogglarveriet. Först bloggar han och är fantastisk, sen lägger han ner bloggen för att den ”har blivit ett monster” för att starta en humorsite som, med tanke på att den fortsatte i samma stil som bloggen avslutades var ett monster från början. Och sen då, när 1000 apor inte går runt ekonomiskt så skriver han en märklig debattartikel om bloggarnas meningslöshet för att nu, hör och häpna, göra något så unikt som att skriva en pappablogg på Aftonbladet. Så.. nytänkande och originellt, Alex

En sak har han sannerligen rätt i med tanke på vilka delar av bloggosfären han verkar röra sig i:

I rädsla för att stöta sig säger ingen sanningen – att den svenska bloggosfären både är rakt igenom ointressant och fullständigt betydelselös.

Det gäller Alex Schulman också, ”Kungen av svenska bloggar”.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Läs inte ointressanta bloggar, läs en tidning istället

  1. Morrica skriver:

    (och eftersom allt utom det vänstra parentestecknet försvann så travesteras den här i repris ”uttalas med bara en mycket lite twist från ironicitronskivan”)

  2. Jessika skriver:

    Samtidigt så sa chefredaktören från den största bloggaren någonsin?!? Ehum? Han skulle ju inte blogga eftersom bloggar är värda zilch så jag hörde inte vad han sa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *