Jaha, en sån dag alltså

Josh slog sönder kökskranen igår. Eller ja, jag vet inte exakt hur det gick till, för jag var inte där just då, men resultatet blev i alla fall att själva reglaget på blandaren lossnade och, nämen kan ni tänka er, är helt paj och således så kan vi inte använda kranen i köket. Jag tror att han är starkare än hulken när andan faller på.

En sån sak gör att man blir väldigt, väldigt trött när man är på väg att flytta ut ur skabbig lägenhet som hur som helst kräver lite kärlek. Då har man ingen större lust att installera en ny blandare direkt. Det hela känns väldigt välplanerat, särskilt som det sprutar pengar ur öronen på oss nu med hans obetalda semester och min fantastiska föräldrapenning.

Idag skulle Josh fixa kaffe. Tydligen blev det kortslutning i skallen på något vis, för det han gjorde var att ladda bryggaren med malet kaffe och vatten och sen dra igång bryggaren. Med termoskannan prydligt stående bredvid med påskruvat lock.

Kaffesump på bänken, som runnit ner mellan spis och skåp och ner på golvet och… ja. Låt oss stanna där bara. Det var ingen trevlig syn till att börja med och blev inte ett dugg trevligare när han dragit fram spisen.

Kom nu ihåg den trasiga kökskranen. Man måste alltså gå igenom lägenheten för att få vatten. Disk sköljes i badrummet i små kvantiteter eftersom det är vad som får plats i händerna och handfatet och vi äger ingen balja. Det är det bara tanter som gör.

Tröttsamt är ordet. Och man vet ju att det här hade ju aldrig hänt en jävla måndag i november när alla rörisar inte har något att göra och man tycker att det ändå var på tiden att byta ut vad det nu må vara, utan en fredag i juli känns är det enda rimliga.

Ja, jag fick en kallelse till min nya tandläkare också. Som en liten extra karamell.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Det här inlägget postades i personligt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Jaha, en sån dag alltså

  1. m skriver:

    en bild hade varit pricken över i:et.

  2. Jenny skriver:

    Du… jag önskar er, trots allt, en finfin helg! Lite sol på näsan, lite frisk luft, och förhoppningsvis inte fler trasiga prylar. Sköt om er!

  3. Morrica skriver:

    Köp en balja. Den behövs ändå som badkar/plaskplats till skrutten under flera år framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *