Nu gör du som jag säger!

Vi tog ett snack innan vi åkte i morse, jag och kryp. Jag hade inte plats i fickorna för extra kläder, tvättlappar, blöjor och allt vad man behöver när man kan tänka sig (och inte tänka sig för all del) att ett kryp kan tänkas lassa ur sig. Skötväska är för fegisar. När jag är laddad har jag en blöja och ett pyttepaket tvättlappar nerpetade i sjalen och ett par byxor i ena fickan. Ungefär så.

Nu uppför du dig på mässan och låter bli att skita ner dig. Sånt gör man hemma, sa jag och han skrattade sådär galet som småbebisar gör.

Han uppförde sig på mässan. Alla vi träffade berömde honom. Han sket inte ner sig heller.

Det gör man hemma som sagt och då menar man verkligen allvar.

(allvarligt.. om ni kräks av att läsa sånt här så måste ni säga det. Jag lovar att inte bli jätteledsen)

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Föräldraskap, personligt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nu gör du som jag säger!

 1. Mickey J Barczyk skriver:

  Vi får se längre fram om vi gillar det eller ej. Lite bajsbilder hade dock inte skadat 🙂

 2. Jenny skriver:

  Jag gillar er bebis. Minst lika smart som mor och far tycker jag. 🙂

 3. mcsarcne skriver:

  Mickey, det finns en bajsblogg om du nu vill se sånt 😉
  ( http://mcsarcne.wordpress.com/2009/09/10/stats/ )

  Ett mycket väluppfostrat barn, sannerligen, och som jag brukar säga till Lilla Essingen: Ska man göra något ska man göra det ordentligt, vad är det för mening med att skita en liten plutt i tre blöjor när man kan göra det ordentligt i en? Mycket pang för pengarna helt enkelt!

 4. illika skriver:

  Jag blir jätteglad när jag ser bebisinlägg hos dig. Du har en så avspänd attityd (iaf bloggmässigt) som jag tycker är uppfriskande. Själv blir jag säkert lika överbeskyddande mamma som matte, som hittar nya livshotande tillstånd nån gång i månaden sådär. 😀

 5. Drottningen skriver:

  Mickey: fast alltså.. jag gillar min unge lite för mycket för att förnedra honom på internet. Du är däremot välkommen att byta bajsblöja här irl när du vill 😉

  Ilika: Tack, men jag är inte lika avspänd och cool jämt. Även jag har fått för mig mitt i natten att krypet måste vara död. Oklart varför han skulle vara det, men på allvar har det hänt att jag har väckt honom.. bara för säkerhets skull. 😉 Men rent krasst så finns det vissa likheter mellan att ha barn och att ha djur -de reagerar på din reaktion. Är du rädd för att åka och vaccinera din katt så kommer katten också att vara rädd, är du rädd för att vaccinera ditt barn kommer h*n hon att tycka att det är mycket läskigare än om du inte är det, eller iaf kan låtsas som om det inte är någon stor grej. Nåt sånt.

 6. illika skriver:

  Jag är uppfostrad med attityden ”Stå inte här i köket och blöd, gå ut och blöd på verandan!” så jag är rätt avspänd såtillvida, det krävs mycket för att jag ska få panik. Både med barn och djur. 😉

  Men om han är död mitt i natten, är det inte bättre att somna om och ta hand om det på morgonen? ;P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *