Som jag misstänkte

Jag har alltid tyckt att det är något lurt med de där optimistjävlarna som alltid är glada och som bara ser möjligheter istället för hinder och som kläcker ur sig hurtfriska saker som att det inte blir roligare än man gör sig och att det inte finns dåligt väder, utan bara dåliga kläder.

Ja, ni fattar vad det är för människor jag menar.

Det visar sig att de mycket väl kan vara sjuka, precis som jag misstänkte. Det är jag, som surkart som är normal och frisk och optimistjävlarna som är sjuka.

Det är fan inte normalt att lalla runt och vara lycklig dagarna i ända.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Som jag misstänkte

  1. Daniela skriver:

    Ha! Äntligen bevis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *