Vissa saker vill man verkligen inte veta

Jag har tyckt att diskmaskinen luktar lite.. låt oss säga intressant, och har därför konstaterat att vi ska köpa såndär grej som man ställer i den, kör en tom maskin och voila så ska diskmaskinen vara skinande ren.

Det är ju inte så att jag aldrig varit med om en sunkig diskmaskin om man säger så. Man skulle kunna tänka sig att det vettiga vore att leva i ovisshet tills man har införskaffat den där rengöringsmojjen istället för att skruva av filtergrejen innan frukost. Självklart så gjorde jag inte det, och vet ni vad, vi talar verkligen funky här. Det känns inte jättebra att programmet som oftast körs värmer vattnet till ynka 50 grader heller. Om vi nu ändå ska hålla på alltså.

Jag gissar på att den förre ägare inte har skruvat av den på ett tag, och det gjorde nog inte städfirman han anlitade heller och nu kan jag inte med att ställa in disk i maskinen innan den är rengjord. Vad det nu skulle göra för skillnad eftersom vi har kört den varenda dag fast den luktade funky, men nu när jag vet så går det bara inte.

Det kan vara så att jag måste klä in Krypet i diverse kläder sen, ta vagnen och promenera till en affär. Verkligen. Grejen är bara den att just idag så väntar jag på att min kollega ska leverera typ hundra kilo kattsand till mig. Eller femtio.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vissa saker vill man verkligen inte veta

  1. Jenny skriver:

    Snuskiga disk- och tvättmaskiner är verkligen en aptitretare. 🙂

  2. Carina skriver:

    Men vad var det då? Sån där mörkgrå slammig massa? *uuuuurk*

  3. Drottningen skriver:

    Carina: fast vet du darling, jag tänkte äta idag. (du verkar vara bra på att visualisera saker;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *