Mer om godis

I morse kastade jag resterande godis från påskäggen, för jag upptäckte att familjens godisråtta varit där och nallat och inte barnen, som verkar ha glömt bort det hela nu igen. Det är inte så att jag hade gömt godiset eller så, utan jag hade bara ställt undan det i ett skåp för att det inte ska ligga kletiga godisbitar lite överallt.

Den där klubban han tjatade till sig för ett tag sen åts faktiskt upp för några dagar sen. Båda barnen delade broderligt på den ett tag tills den tappades i soffan och blev hårig. Jag förklarade att man kunde ju spola av klubban i handfatet och fortsätta äta på den sen, men det var visst mycket roligare att spola vatten på den än att äta den och så var det med den saken.

Däremot så var vi på tom tits experiment idag och fikade med glass och kaka enligt barnens val.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i barnen, Blogg100, Föräldraskap. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.