Ganska tråkigt ja

Saker som jävlas och ställer sig på tvären. Hela tiden.

Jag är fan för gammal för att hålla på och bråka om allt hela tiden. Eller så är det precis det jag inte är.

En beställning som är betald är försvunnen. Försvunnen som i att det inte ens finns en orderbekräftelse, men pengar är nogsamt dragna. Ja, det var ju tråkigt, menar företaget. JA, GANSKA TRÅKIGT TYCKER JAG! Kan ju säga att mitt senaste mail var lite syrligare i tonen än det första.

Min testagramlåda har inte kommit fram efter att ha blivit skickad i tisdags. Också ganska tråkigt. Jag har inte mailat om det än däremot.

Skulle göra sallad igår och ta med till jobbet. Något hade hänt med fetaosten, så den både luktade och smakade funky och fick inte besudla min sallad. En sallad med bara grönsaker (och ett ägg) är inte så mättsamt under ett tiotimmarspass om man inte ens var proppmätt från början.

Hade svårt att sova imorse och vaknade dessutom efter 2,5 timme. Ska jobba två nätter till. Ganska tråkigt var det ja. Imorgon blir det inget såsa med en tekopp tills det är dags att åka till jobbet heller, eftersom sambon jobbar eftermiddag och löser av mig när jag ska gå.

Jag vill ha semester. Från allt. (okej, inte riktigt allt. Nästan bara)

Ändå bra att jag inte missat en dag i blogg 100 än. Mindre bra att jag inte har någon koll på när 100 dagar har gått.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.