2016

Det blir ingen årssammanfattning från min sida. Dels på grund av att jag jobbar hela helgen, men mest på grund av att av alla jävliga år jag genomlevt hör det här till åtminstone ett av de sämre och då tänker jag inte på att Kent har lagt av eller någon av alla kändisarna som dog.

Så jag tänker att det bästa är helt enkelt att göra sig av med det, för det verkar ju som att jag kommer ut levande på andra sidan tolvslaget. Det som inte dödar härdar osv, men ett år av lite vanlig jävla lugn och ro vore inte dumt.

Det har förstås inte bara varit dåligt hela tiden, men om man går tillbaka till inlägget om skedar och så lägger till ett par hårda livssmällar så.. ptja, jag tror årets skedar tog slut i juli nångång.

Så jag försöker leta efter det som ändå var bra bland all död, sorg, sjukdom, missfall och annat elände som fanns runt mig och det finns lite. En liten grå katt som på långt håll är släkt med en annan grå katt vi haft. Ett efterlängtat barn som kom alldeles för tidigt och skrämde slag på oss allihop. En familj som när det känns som att världen rasar samman inte släpper taget.

Jag har alltid tänkt att människor som aktivt söker spänning inte har så spännande liv i övrigt. Alltså, har man häcken full av annat som stressar och tar energi finns inte utrymme för någon backpackerresa eller sug efter bungyjump utan snarare efter långa sovande nätter och dagar med fågelkvitter där det mest spännande som händer är att veckans reklamblad ramlar in i brevlådan.

Så. Till alla oss som kämpat, som knappt orkat igenom, ett riktigt gott nytt 2017 med fågelkvitter. Till er andra också förstås.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i personligt. Bokmärk permalänken.

1 svar på 2016

  1. solrosglass skriver:

    Ett riktigt Gott nytt år önskas dig/er med! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.