Alla dessa år (16)

Vi har haft födelsedag idag minsann. 5 år är otroligt stort om man var fyra år kvällen innan ska ni veta.

När man fyller år får man ta med glass till dagis och senare får man åka till bageriet och välja ut en tårta. I ungefär två månader har han pratat om att han ska chokladtårta på sitt kalas. Jag skulle inte säga någonting om det var så att han älskade tårta och då chokladtårta i synnerhet, men i själva verket gillar han inte ens tårta.

Jag lyckades genom hårda och envisa förhandlingar byta ut chokladtårtan på kalaset till kladdkakemuffins, men på födelsedagar måste man faktiskt få tårta om man vill. Det fattar vilken unge som helst.

Chokladtårta alltså. Han åt ungefär 3 teskedar av sin tårtbit och den var det färdigt, för tårtan han valde var en vuxentårta dessutom om du förstår? Ja, men varför inte låta honom välja en annan, mer barnvänlig tårta som han kanske gillade? tänker du kanske om du inte känner vår lille gosse. Han är envis som sju svåra år, eller en åsna med tillhörande åsneflock.

Han var dock nöjd med tårtan, fast han inte gillade den och med presenter och födelsedagen i stort tror jag.

5 år?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i barnen, Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.