Ena benet framför det andra. (26)

Igår glömde jag mitt aktivitetsarmband igen!

Det verkar i alla fall vara de enda tillfällena när jag inte kommer över de där 10 000 steg per dag man ska gå. I fredags promenderade jag till jobbet och hade under dagen promenerat från bvc och sen till och från skolan för att hämta barn. Då slutade jag på drygt 26 000 steg. Det ena benet framför det andra igen och igen.

Det underlättar förstås att inte ha körkort, för det är klart att en timslång promenad till jobbet kontra ett par minuter i bil är inte ens rimliga valmöjligheter. Att välja mellan buss med människor som låter och luktar illa och att ta en promenad för sig själv är lite annat.

Men ändå, hur gör man för att inte gå 10 000 steg? Hälften får jag ihop hemma utan att gå utanför dörren ens och det är inte så att jag steppar omkring överdrivet mycket här hemma, men jag fixar te, nåt barn vill nåt, några toabesök, kanske samla lite tvätt.. ja, ni fattar.

Ni fattar också att jag hade absolut noll inspiration idag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.