Umi (41)

Jag har köpt en ny telefon direkt från Kina. Man kan säga att vi kom på kant med varandra nästan direkt eftersom det inte gick att bara flytta över mina inställningar och simkortet passar inte. Dessutom är den lite för stor.

Nå. Vi kanske hittar varandra om ett par dagar. Bra saker är att den var laddad när den kom och den verkar inte helt omöjlig att hantera ens för någon som avskyr att byta ut sina tekniska apparater. Jag vill ha samma precis hela tiden, bara lite snabbare och framför allt fungerande

Jag bytte ju batteri i min gamla telefon (eller jag och jag, den lämnades in till någon som kan sånt) och det blev ju bra, förutom att mitt gamla problem med ickefungerande gps dök upp strax efter och sen dess har jag uppdaterat googla maps ett par gånger så.. ja. Jag behöver verkligen en fungerande gps till mitt ingressande.

Därav kinatelefonen. Som jag alltså inte kan ingressa med eftersom mitt simkort inte passar. (beställt nytt, men ändå)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.