Cheez dippers (51)

Praktiskt ändå att jag kom med i en buzzadorkampanj nu när jag ska blogga varje dag oavsett om jag har något att säga eller inte. Nu ska jag testa Cheez dippers, smältost och brödpinne som man ska ha som mellanmål. Eller snacks kanske?

Eller ja, jag ska inte testa. Jag gillar inte smältost, men tänker att barnen ska göra det. Hellre ost än sockerstinn fruktyoghurt med kalaspuffar när de blir sugna på något.

Vill du också bli en buzzador och testa grejer? Oftast gratis mot att man skriver en recension eller tar foton och postar i sociala medier. Eller bloggar som jag gör nu. Ibland får man köpa grejer billigare. Man blir inbjuden till kampanjer och tackar ja om det verkar kul bara. Vill du så hojta genom en kommentar eller skicka ett mail så bjuder jag in.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100, Drottningsylt testar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.