Möt Dr House m.d (55)

Såg ett meme på facebook med citat från Dr House och kom på mig själv med att längta efter en regnig och ledig helg när man tittar igenom serien från början till slut. Det händer ibland, men det är bara den serien jag vill se om. Eller åtminstone funderar på att se om ibland.

Jag är egentligen ingen seriemänniska utan tröttnar ganska fort. I själva verket är jag inte så mycket för att titta på vare sig serier eller filmer, men Dr House följde jag slaviskt när det gick och köpte på dvd sen.

Å enda sidan trist att den tog slut, men hellre det än serier som fortsätter i all evighet och som bara blir monotona och dåliga.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.