Saker som inte är lika (58)

Om ni inte vet det så hejar sambon på Brynäs if i hockey. Det är lite extra besvärligt just nu när Brynäs tydligen spelar sm-final. En hel del gap och skrik och tillvaron pausas liksom under ett par timmar när det är hockey. Det är så till den milda grad att man talar om halva semesterdagar på grund av detta.

Och jag är inte det minsta intresserad, fast jag har en tröja med mitt namn på med andra färger (Leksand if) trodde först i min enfald att final, det var mellan de två bästa lagen och att de då spelade en match och den som vann blev svensk mästare.

NÄ!

Bäst av sju, upplyste han mig om som den självklaraste sak i världen. Av sju???

Det är alltså precis samma elände som melodifestivalen, fast med ishockey?

Heeelt olika, fick jag vet. Inga likheter alls faktiskt.

Fast jag såg att han visste att jag har rätt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.