Ända in i kaklet (94)

Eftersom vi på min arbetsplats ”väljer” när vi ska ha semester genom att det kommer ut färdiga listor med ”förslag” (baserade på hur semestrarna låg förra året, sen förra året, tidig i år och vice versa) har jag i år tidig semester. Det tas ingen hänsyn till vad man vill eller behöver, utan passar det inte så ska man hitta någon som vill byta.

På en arbetsplats där man lägger sitt schema själv. Man kan bli trött för mindre, det kan man.

I alla fall, jag har tidig semester så med lite pyssel och en kompnatt så ska jag köra 4 nätter i rad och sen vara ledig i 5 veckor. Bra på så sätt att jag är ledig när barnen har avslutningar och eftersom som pappan har föräldradagar att plocka ut får de ett riktigt sommarlov också.

Sen att jag avskyr tidig semester så till den milda grad att jag inte ens brukar ta någon (och då förstår ni är det också fel) under semesterperioden då är en annan sak.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.