Linnea

Ni minns det säkert inte ens om ni inte hänger på twitter, men jag skrev om en kvinna jag följer på twitter vars femåriga dotter fick cancer hösten 2016. En ovanlig och snabbväxande variant med en förväntad livslängd på 6-12 månader.

Vi är många som har följt Linnea och hennes familj under den här tiden. Deras smärta, men också glädjen över ännu en dag. Linne blev piggare. Hon började skolan. Förvånade läkarna.

I natt nåddes jag av beskedet att Linnea gått bort två dagar innan sin sjuårsdag. De fick flera månader till som ingen hade kunnat räkna med, tack vare människors givmildhet som gav dem möjlighet att ge Linnea den behandling som endast finns på experimentstadie utomlands i nuläget.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.