Like a wrecking ball

Ett märkligt ljud från köket fick oss att söka oss dit. Där borde stora ungen sitta och äta och dricka smoothie. Smoothien är dock inte längre i glaset utan stänkt högt upp på väggen, på bordet, stolen, golvet. Faktiskt över halva köket. Glaset står prydligt upprätt på bordet.

Ungens förklaring till det hela är då att lillebror, som är ute, har kastat sig mot köksfönstret när stora satt där med sin mat i godan ro, och då skakade bordet till och välte glaset med smoothie med tidigare nämnt resultat. Vi talar stänk ungefär 2 meter upp från golvhöjd bland annat.

Jag tror att det kanske inte gick till precis så.

(Min teori: Lillebror har visst varit utanför fönstret och retat sin bror allt vad han orkade. Stora har ruttnat och ska”hota” med att kasta glaset med smoothie mot honom och svingar det utan att tänka på att vätska liksom reagerar på rörelse. Jag har inga andra bevis än smoothiefläckar på väggen och känner mig lite som en kriminaltekniker)

Läs även andra bloggares åsikter om rart med barn, barn, andas i fyrkant, kladd, mat med barn

Det här inlägget postades i barnen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.