Krama varandra i bloggsörjan

Mymlan är kärlekskrank och vill påminna om att det finns andra saker än FRA och Emma fullkomligen kastade kärleksbudkavlen till mig.

Ingen historia bakom mitt låtval över huvud taget utan jag tog den första kärlekssång som dök upp och det som har tagit tid är egentligen att kolla om det fanns någon video. Vilket det inte verkar göra. Vilket inte förvånar mig.

Eftersom jag mest vill ha lugn och ro så är Forever in my life (texten hittade jag iaf) med Prince ett självklart val. Om att hitta hem. Inte så bitterljuvt och längtansfullt utan bara varmt och fluffigt liksom. Ja.

Låten är med på Sign O’ The Times-plattan som kom 1987. Hela plattan är fantastisk, men Forever in my life gömmer sig som sista låt b-sidan på första skivan (jo barn, det här så länge sen så att den kom på såndär svart vinylskiva..) och gör inget väsen alls av sig, men jag blir varm i hjärtat av den. Jag förstår inte varför den blev undanskuffad sådär.

Vilken tycker du är den bästa låten om kärlek? Hjälp till att fylla bloggosfären med kärlek.

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Krama varandra i bloggsörjan

  1. Joshua_Tree skriver:

    Det är något med 1987.

  2. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Mer kärlek

  3. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Mer kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *