Med tunga steg

Move along!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

13 svar på Med tunga steg

 1. Jessika skriver:

  Många kramar på vägen!! Livet blir inte alltid som man har tänkt sig…

 2. Jessika skriver:

  Jamen vad fan ska man tro?!? Det lät ju som om du var döende typ!

 3. Mia* skriver:

  Nu låter du så där som folk brukar göra när de gått och blivit gravida men inte vill berätta fast de ändå vill göra det, för annars skulle de väl inte skriva överhuvudtaget. Hur som helst så undrar jag vad tusan det handlar om?!

 4. Danni. skriver:

  Det blir bättre snart, det tar bara sin tid ibland. Allt löser sig även när det känns som tyngst. Man hittar sin styrka hur mycket livet än har ändrats, det tar bara tid att vänja sig.

  Hej jag är 20 och låter som att jag är 55, men jag har ju rätt 🙂

  Jag hejar på dig och skickar en styrkekram och jag är inte den som kramas i onödan.

 5. Drottningen skriver:

  Jessika: hahahahaha, J brukar säga att jag lider som en hel karl. Det kanske ligger något i det

  Mia*: Nähä. Så där tycker du bara för att jag är i rätt ålder och sambo. Hade jag varit tio år äldre hade du inte läst det så. Fördomar =P
  Danni: Nu lät du som typ..100 😉 Schyssta klackar du hade igår förresten

 6. Danni. skriver:

  Haha jag är typ 100 🙂 Tackar, jag gillar klackar.

 7. Drottningen skriver:

  jag kände mig lite skabbig där ett tag i mina gympadojjor. Sen sa J att du måste ju ha klackar, för du är italienska 😉

 8. Mia* skriver:

  Haha. Kanske inte. Främsta anledningen är dock att det, som du säkert sett och märkt, härjar ett virus i bekantskapskretsen. Och NU ser jag att det inte finns något att kommentera ens… så jag movar väl along dårå. 🙂

 9. Danni. skriver:

  Jomen precis. Som den där skumme svensken bosatt i Rom sa (antar att du eller Josh kastade ett öga på den diskussionen, svårt att låta bli annars får du be mig informera så du hajar sambandet)

  Jag försökte ju säga att jag hade klackar fastän jag är svensk också, men han tolkade nog det som att jag hade det för att jag är italiensk.

  Kul grej det där för övrigt, för orsaken till att svenska kvinnor anses vara så vackra är ju att de är så naturliga, så känns som att han inte riktigt förstod det här med skönhet…

 10. Drottningen skriver:

  eh..nej, jag har missat den diskussion. Berätta! =)

 11. Danni. skriver:

  Nej det var en Berlusconifantast som tyckte jag var dum i huvudet för att jag var av motsatt åsikt, sedan följde jag hans blogg ett tag varpå jag hittade ett inlägg om varför italienska kvinnor är så mycket vackrare och sexigare än svenska (med tillhörande bilder på mycket plastikopererade italienska politiker och programledare), vilket han ansåg bero på att svenska kvinnor var ointresserade av sitt utseende. Eftersom svenska kvinnor till och med kunde gå runt i ballerinaskor, mjukisbyxor eller utan smink medan italienska kvinnor trippar runt i högklackat och kort kort för det mesta…

  Jag frågade då om han någonsin tänkt på skillnaden i hur italienska män klär sig och vårdar sitt utseende jämfört med svenska, om det kanske skulle kunna vara så att svenska kvinnor inte har lust att gå omkring i fina kläder och skor när ingen märker det eller de kommer hem till en karl i mjukisbyxor och fett hår. Sedan skrev jag att jag älskar högklackat trots att jag bor i Sverige, vilket nog misstolkades.

  Han trodde även att det var jantelagen som gjorde att svenska kvinnor inte vågade klä upp sig eftersom de är rädda för att vara så vackra att de står ut ur mängden, det kan ju förstås inte bero på att vi i Sverige uppskattar det naturliga i kvinnors skönhet nej nej…

 12. Danni. skriver:

  Här är inlägget jag tänkte på http://sverigevsitalien.wordpress.com/2008/08/05/skillnad-pa-svenska-och-italienska-kvinnor/ jag orkar inte ens fortsätta hänga med i hans väldigt förvirrade och skumma åsikter, läs några inlägg så hajar du grejen…han hade skrivit några nya om italienska kvinnor som var rätt intressanta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *