Blogg 100

Jag försökte anmäla mig, flera gånger faktiskt, men sidan bara tuggar och tuggar och det går inte så då tänkte jag att jag ska väl inte vara med då. Men det ska jag tydligen ändå, för bloggen ligger i träda och behöver ord även om de inte är viktiga. Dessutom har jag saker att berätta, men som vanligt kommer livet emellan och just nu vill jag bara sova hela tiden och vara ifred.

Istället jobbar jag sex nätter den här veckan och hakar tydligen på blogg 100. Visst var jag med förra året? Det blir som en mani. Jag. Måste.

Du kanske har en bortglömd blogg som också behöver lite omsorg? Häng på du med. Som jag sa har jag inte kunnat anmäla mig, och jag är inte med i någon facebookgrupp heller (för jag är så jävla hemlig) så det måste man inte heller. Det jag däremot har är en kategori som heter Blogg 100, men det hittade jag ju på själv och sen kommer jag att tagga inläggen med #blogg100.

Nu kör vi!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Blogg100. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *